Ajattelinpa nopeasti kirjoitella vähän taas kuulumisia ennen töihin lähtöä. Täällä sujuu mukavasti kaiken kaikkiaan, edelleenkin olen esimerkiksi pysytellyt terveenä, ja se on jo aika hyvin se. Harjoittelu ei vieläkään ole työmäärällään häikäissyt, ja niinpä me ollaankin edustettu ja annettu ihanainen kuva itsestämme leipomalla ja siivoilemalla vapaaehtoisesti. Toisaalta, en tiedä että mikä ihmisessä on vikana kun asustaa Berliinissä, ja viettää vapaa-aikaansa ihan mieluusti leipomalla känttyjä työpaikalla..

Ollaan me kuitenkin muutakin tehty. Perjantaina käytiin oikein ulkona syömässä tyttöjen kanssa, ja istuttiin iltaa sitten sen jälkeen. Lauantaina oli kuitenkin aamusta jo Suomikoulua ja karjalanpiirakkatalkoota, että kauhian myöhään ei viitsitty olla. Piirakkatalkoot oli muuten kerrassaan mainiot, oli hauskaa tehdä piirakoita pitkästä aikaa. Talkoiden jälkeen tytöt tuli käymään täällä minun kotikulmillani Steglitzissä, shoppailtiin ja katseltiin elokuvaa mun luona. Löydettiin myös huikea biljardibaari, jossa saatiin olla kertakaikkisen rauhassa ja pelailla keskenämme. Hauskaa oli.

Vähän ikävämpi juttu on tietenkin tämä Saksalle annettu terroristiuhkaus. Uhkaus siis liittyy jollain lailla vaaleihin jotka täällä eilen pidettiin, en tiedä kovin tarkkaan, enkä oikeastaan tahdokaan tietää. Luultavaahan on, että tämä uhkaus on vain uhkaus, ja kovasti tietysti niin toivotaan. Tuntuu vaan suomitytöstä kummalliselta ja pelottavaltakin, ei minun maailmaani ole koskaan kuulunut tämmöistä. Toivotaan nyt kuitenkin siis, että kaikki menee hyvin ja parhain päin ja mitä kaikkia niitä sanontoja nyt onkaan.

Nyt lähden retrokauppaan ja sitten töihin. Adjö, kirjoitan taas kun ehdin.

R