Onpahan taas ollut aikamoista tämäkin. Tulopäivänä hankin maahantulon kunniaksi flunssan, jota on kestänyt koko viikon, ja torstai-iltana hankin ruokamyrkytyksen noutoruuasta. (Älkää koskaan ostako Forum Steglizin kiinalaisesta syötävää, sillä on turmiolliset seuraamukset!) Tunnelmat onkin siis olleet täällä melkoisen ankeat, ja ensimmäistä kertaa perjantaina kärvistellessäni kärsin oikein kamalan kovasti koti-ikävästäkin. No mutta toisaalta, olihan se ihan tiedossa että jossain välissä se ikävä vaan iskee oikein kovasti. Lisäpontta sille varmasti toi myös kamala olo (joka siis oli ihan oikeasti hirveä).

Nyt tilanne alkaa kuitenkin olla jo huomattavasti valoisampi kuin eilen. Enää ei ole yhtään niin kurja olo, ja kaupassakin kävin! Huomenna aion raahautua kaupungille, alkaa nimittäin pikkuhiljaa seinät kaatua niskaan. Kämppä on tosi kiva, mutta pikkuisen puuduttaa tämä sohvalla istuminen. Aionkin jo tänään olla urhea ja lähteä pienelle kävelylle, raitis ilma saattaa jopa tehdä hyvää. Huomenissa olisi ehkä tarkoitus mennä kanaaliristeilylle, se olisi kivaa. Toiset tytöt kävi kai tänään eläintarhassa, en sinne uskaltanut vielä lähteä kun en ollut varma pysynkö tolpillani.

Ensi kerralla sitten toivottavasti vähän positiivisempia uutisia tarjottavana, tämä nyt oli vähän tämmöinen valitusteksti. Se hyvä puoli tässä tilanteessa on, että nyt on sairastettu niin urakalla, että lopun aikaa voisikin sitten olla terveenä. Tosin sen näkee sitten..

Riikka